Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sväva

Plötsligt vakna
upp från livet
jag trodde var verkligt

Uti en droppe
av drömmen
vi fortfarande delar

Munnen är torr
kallsvett, kallsvett
kallsvett över huden

Känner fortfarande
våra spår
där vi låtsades
att allt var bra

Inga segelfartyg
går i hamn längre
spökskepp
att föra oss bort

Svävar över staden
som är vår
platser som bestal oss
oskyldighet

Vem vet vad som
ska bli av oss,
jag hoppas och tror
att någon kanske vet







Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-26 18:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Att vakna ur en dröm och stå inför en resa mot okänt mål triggar våra existentiella kriser, vilket du beskriver så bra!
2015-06-15

    ej medlem längre
Ja, detta vaknande.
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant