Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg en kamrat medan jag drack mig blind.


klippkropp

de satt så tryggt,
hennes huvud som en
häckande fågel mot hans
klippkropp.

de såg trygga ut.


dock,
har sett de förut.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-26 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström