Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla ljuden försvinner


och tystnaden tar över går man in i dagdrömmarna

och glömmer bort både tid och rum

För man sitter där på en bänk i den livliga staden

helt cool lugn och tittar sig omkring

utan att se någonting

För inte fören någon vänlig själ knuffar till en

vaknar man upp ifrån drömmen där man var

en kung som hade en vacker drottning med en

förtjusande plutande mun

En mun som man tycker om att pussa på...

När alla ljuden försvinner!

Ken Cassel
27/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-27 09:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tystnaden är skön och underbart ljuvlig, för det mesta...
2015-05-27

    ej medlem längre
I sagans land är allt möjligt! Fint skrivet!
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel