Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nog aldrig bävat så inför en skolavslutning


vill inte

gråten i halsen
skolan slutar ganska snart
då brister ögat




Bunden vers (Haiku) av Den lilla tänkande
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-28 08:18



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
sorg genom syrar orden...
bra skrivet
2015-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Känns igen!
Det invanda tar slut och man skall ut i det okända.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande