Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer


Och

filmen på tv laggar
låten har tagit slut
ingen svarar när det ringer.

Och

Min mun möter dig.
Och dina pulserande andetag.
Och du andas in i mina lungor.
Fyller upp mig inifrån.

Och

Kommer

kommer levande.
Kommer levande ut härifrån.





Bunden vers av Osannolika
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-29 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika