Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet misshandlar alltid mig

Mitt i all smärta är jag så kreativ,
lysande är jag så rädd för mörkret som väntar på mig,
jag vill förhindra det, men är totalt maktlös,
livet misshandlar alltid mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-29 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann