Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelet om Nordpolen


The last fronter

Denna orörda mark som är så åtråvärd

Och nu när isarna smälter på grund av den

globala uppvärmningen är det så mycket

lättare att exploatera den

För det är bara en tidsfråga innan någon nation

går till aktion och börjar borra för att

sedan försvara sin rätt att göra så

Om så med ett svärd...

Spelet om Nordpolen!

Ken Cassel
1/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel