Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan oskuld på riktigt

Han sa. 

Det här är första gången för mig.

Det här är första gången 

I fuck with a woman. 

 

Skrattade. 

Generad.

Gömde sig bakom cigaretten. 

Första gången 

I was fucked by a woman. 

 

Jag lovade att aldrig glömma honom. 

Jag minns inte hans ansikte. 




Fri vers av Osannolika
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-01 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika