Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara liten och växa upp


Bäst att göra som mamma säger


innan hon blir riktigt irriterad och arg

och visar sina tänder

morrandes

För då vet jag vad som händer

Jag får inte följa med henne under lovet till hennes

underbara syster i dessa så kallade Nederländerna

Så om jag inte slutar upp och kladda på allt i affären

är det till mormor som hon mig sänder

Hon med sina tiger ränder

Sin gammalmodiga syn på saker och ting

Så där händer det ingenting

Ingenting roligt i alla fall...

Bäst att göra som mamma säger!

Ken Cassel
3/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 10:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är alltid bäst att lyda mamma...:-)))
2015-06-03

  Kaptenlöjtnant
det är så dåligt, att blir bra. tack
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel