Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it feels right

förlåt allt lidande jag orsakat er,
moder,
fader

och jag har syndat
som inte förlåtit lidandet

ni orsakat mig




Fri vers av vove
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 15:55



Bookmark and Share


  cilax VIP
vad bra
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

vove
vove