Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så kär i dig

Smultronläppar

Himmelsöga.

Jag vill vara din. 

Regnbågssjäl.

Körsbärstunga.

Jag ångrar ingenting.

Fjärilkänsla. 

Sitt intill mig.

Kyss mig en gång till.




Fri vers av Osannolika
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-06 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika