Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tupplur deluxe

dina tankar var guld
och hoppet sand
trots din skuld
höll du min hand
dröm dig bort
till ett annat land
underbart är kort
sov blåöga sov
sov nu gott
rökmaskin
ridå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-11 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling