Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krångel

saxofon-solot påminner mig
om alla sena satmtal ifrån dig
du trippar full av glädje fram
jag älskar dig som vanligt
jag älskar dig madame
sorgen vilar och ärligheten strör
sitt socker över himlen
sin vedervärdiga odör
jag levde genom dig
du lever genom mig
jag glömmer dig aldrig
vill du annat säg nej




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-11 21:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vackert skaldat!
2015-06-25

  Ingrid Trolle
Vackert skaldat
med kraft
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling