Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare




Den av er som är utan synd
kan kasta första stenen
Detta har Jesus sagt
Jesus ser på vår livskamp
med djup förståelse
Han vänder sitt ansikte till oss
och möter oss
i ett befriande ljus
Det doftar himmel

Vi får lägga ner våra stenar
och börja lysa för varandra
till läkedom för brustna relationer
Vi får gå vidare
våga gå in i verkligheten
utan att missa målet

















Fri vers av Maria T
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-14 17:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack för dina fina ord som berör mycket och sparas!
2015-06-26

  bumerang
Fint skrivet. "Dofta himmel"

2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra skrivet.
2015-06-17

  Eaglemountains VIP
I sanning skrivet!Tänkte om vi stället i kunde gå vidare längs Kärlekens väg. Mot det goda. Mot fred och frid, som det från början var tänkt.
2015-06-14

  louisegirl
Tänkvärt fint skrivet
2015-06-14

  walborg
Tankeväckande om vårt ansvar för det levande
2015-06-14

  M M Mannheim VIP
Du får in hela nya testamentet i en enda dikt.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T