Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression din färg är svart.

Kämpar så förtvivlat att tänka positivt..
Tänka: Att nu är det vackert med alla blommor som slagit ut, solen kommer nog någon dag när som helst.
Jag är ju fri, men hur kan friheten vara så tung?
Hur kan blommor som brukar vara röda, vara så grå?
Väntar på bussen som tar mig till vänner med värme och kärlek.
tur jag har dem i alla fall, men vill helst krypa under täcket, gömma mig.
Depression, din färg är svart..




Fri vers av själensfrihet
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 07:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt framfört med känsla
2015-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar svart. För mig representerar färgen i fråga glädje.
Positivt tänkande är en bluff.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet