Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är.

Hon.

Hon är.

Bilder bakom dina ögonlock.

Som ingen annan får se.

 

Hemligheter mellan dina lakan.

Andetag mot din hud.

 

Hon skulle ha varit din skam.

Hon skulle ha varit det dåliga samvetet.

Hon blev din befrielse. 

 

Bara bilder 

bakom dina ögonlock. 

 

Hon.

Hon är. 




Fri vers av Osannolika
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-20 20:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den underbara Gudinnan
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika