Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en stor man som håller på att förlora allt.


Arvid Färgare

Han kämpar som besatt
Med stora svaga armar
För att hålla skenet uppe
Och barmen nära

Han berättar sagor
Som ingen tror på
Sjunger sånger
Ingen vill höra

Han simmar mot strömmen
Med stora svaga armar
För att hålla gråten inne
Och svaret borta




Fri vers av Tarras
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-25 02:18



Bookmark and Share


  Trädskugga
Sätter igång tankarna,
rakt och ärligt skrivet.

Fint!
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras