Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsläge

Skuggor sluter sig sakta
kring mitt hjärtas dörrpost

Rycker i handtag för att ljuset stäcka
river – skriker – sliter
i takt med stormen utanför

Men inne råder en annan frid
ljuset fladdrar men lyser starkt

Skuggorna trängas vid hörnen
får allt mindre plats

tills minne blott de äro

Kvar är endast ljudet
av vinden utanför


Tid
en plats utan rum
väntar aldrig

Plats
positionen där ditt hjärta är
och kroppen borde

Ord
handling utan rörelse
skapar mer än den formar

Känsla
tillståndet där kropp och själ får mötas
utan att riktigt förstå hur – eller alltid varför




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-28 22:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2015-06-29

    ej medlem längre
Snyggt!
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular