Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsande kärlek

Jag mötte din blick. 

Tänkte mig inte för. 

Blodet i mina ådror.

Pulserande.

 

Du släppte mig inte.

Jag föll för dig.

I asfalten.

Exploderade.

 

Febrig, skakande och varm.

Ville få nån form av diagnos. 

Kärlek sa de som kan.

Men kärlek ska inte kännas såhär. 

Kärlek ska inte vara så hårt.

 

Du tog mig 

 

med dig 

 

till dig.

 

Du tog min frihet 

Min integritet. 

Min ensamhet och enskildhet. 

 

Jag hade aldrig en chans.

Jag blev liksom din. 

Och du sa du var min.

Men kärlek ska inte vara allt.




Fri vers av Osannolika
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-29 20:25



Bookmark and Share


    Oprofessionell
"Jag hade aldrig en chans.

Jag blev liksom din.

Och du sa du var min.

Men kärlek ska inte vara allt."

Hur fantastiskt bra är inte det här stycket? Eller ja hela texten iofs. Men just slutet är väldigt bra, kärlek ska väl ändå inte vara allt. Att bli uppslukad kan vara destruktivt. Fint!
2015-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Verklig kärlek är aldrig integritetskränkande och/eller frihetsberövande.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika