Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Vem kommer hem


i hopp om att få träffa på en gammal vän

Men det han inte tänkte på var att efter hans långa

tidsresa tillbaka i tiden så är hans vän

inte ens född än

Och inte han själv heller för den delen

Vilken missbedömning gjord av Vem

Vilken Doktor...

Ken Cassel
1/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-01 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel