Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lesbian wannabee

 

Lång och vacker (i mina ögon; inte mäns) står hon vid baren
Guldbruna ögon klär av mig, skalar mig
och tränger sig på

"Vad vill du!?" vill jag skrika
när hon ler sitt sneda leende
Jag flackar med blicken
vill inte se vad hon ser

på enbart självförnekelse kommer man förvånande långt

Ställd mot väggen ger jag efter
stryker flagg och ger mig hän




Fri vers av syster
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-04-18 17:12



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Ja, ge dig hän. Only way to fly, liksom. Och kraschar man får man damma av sig och sen försöka våga igen.

Skarp text. Det finnns mycket i tystnaden mellan orden.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster