Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fann den häromdagen sjustjärnan


Blomhaiku

Fem sorters blommor
Sju stjärnor jag finner
Den femte juli
150705




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-05 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här lyckas du med haikufiness!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo