Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger

Jag ser mig som tjock
Du säger att jag är fett
Jag ser mig som ful
Du säger att jag är ett missfoster
Jag ser mig som klumpig
Du säger att jag är ett äckel
Jag ser mig som oduglig
Du säger att jag är värdelös
Snälla försök att förstå att även jag har ett hjärta som slår..





Fri vers av Dessie 35
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-18 20:01



Bookmark and Share


  hjortfot
Här känner jag igen mig...det är fasen inte kul.
2007-10-22

  yoyyo
får hålla med benny. denna var stark

Du säger att jag är fett
Du säger att jag är ett missfoster
Du säger att jag är ett äckel
Du säger att jag är värdelös

människor utan hjärtan är de som säger sådär och de bör man inte lyssna på
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35