Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettan tar över allt i mitt liv idag

Solen svämmar över

i sin intensiva kärlek

Så ovan så jag svimmar

nästan av medvetslöshet

eller förvåning hur

det är möjligt i Sverige

att den känns så nära

och het i varje cell

får mig att tappa koncepten

totalt rakt av

i dimmiga tankar att vara

målmedveten nästa vinter

att vara på en varm ö

exempelvis Cypern

där min kusin är bosatt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-11 15:15



Bookmark and Share


  aol
Tycker om,
2015-07-15

  Lars Hedlin
Myckle bra skrivit!
2015-07-14

  Kim VIP
Ja exakt Ronny!
2015-07-14

  Ronny Berk
poesi som väderlek, ja !
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP