Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten jag skriver på 8 år.


Jag är min egen.

Jag kan aldrig lyda
Jag kan aldrig följa
Jag kan aldrig sluta
Jag kan aldrig ändra
Jag kan aldrig förneka

Jag kan aldrig fly





Fri vers (Modernistisk dikt) av Niz
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-13 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz