Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig


Men du vill inte ha min kärlek

Tycker inte att den är god nog

Vilket inte gör mig riktigt klok

Vad är det för fel på min kärlek

Tror snarare att det är mitt utseende som skrämmer dig

För jag vet att jag ibland kan jag se ut som en tok

En galning som är lös

Men annars är jag nog ganska så söt

Så när du inte vill ha min kärlek så vet jag inte

vad jag ska tro

Blir ledsen och berörd smått förstörd...

Jag vill älska dig!

Ken Cassel
14/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-14 11:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat Ken och mycket berörande!
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel