Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segla bort i vinden

inte helt fel

denna dag då jag inte vågar  fråga

för jag är så rädd för svaret

 

om jag tycker det är någon mening

att fortsätta detta liv

 

måste gå ut i solen och försöka

samla positiv energi

nu omedelbart trots surrande

blåsmaskiner som styrs

av arbetande mänskor

vad de blåser vet de bara själva

kanske är det några små gruskorn

som hamnat fel

såna som vi alla kan känna oss som

vissa dagar trots att solen lyser envist




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-14 15:41



Bookmark and Share


  aol
Så fint sant skaldat
2015-07-14

  Lars Hedlin
Bra och fint diktat!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP