Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp vad händer

Ontet

vad är det som är ont

var kommer det ifrån

smärtan eller ondska

går på ett ut

 

fingrarna fastnar

mellan bokstäverna

på tangentbordet

 

viskar farliga ord

får mig att vackla

när solen är borta

 

då blir det FÖR mörkt

kanske kan jag då inte

hitta vägen med bilen

 

kanske hittar jag inte

mitt körkort i höst

det är ingen som vet

som alltid måste man bara

finna sig i alla roliga

hemska tråkiga saker

som bara faller över mig

 

ingen i sikte

som tar emot min kropp

det blir väl som förra gången

när jag blev drogad ute

att jag faller handlöst

med pannan i asfalten

 

i lördags lyckades jag

eller den jag pratade med

nocka mig i pannan

vet inte hur det går till

har ingen minsta aning

men det måste bo något

där under som ställer till

och varnar och hittar på

outgrundliga saker

som inte går att lita på

hålla sig till

 

det är rakt ut bland molnen

i en stor fallskärm

modell virkad med hål




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-15 15:09



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Du kan verkligen beskriva de svårigheter du råkar ut för med på ett klokt sätt. "Modell virkad fallskärm med stora hål" är en enastående beskrivning av den verklighet din sjukdom tvingar dig att leva i! Kramar!!!!

2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP