Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka Bob Marley

Kom tillbaka med lite nya visdomstexter
och underbara sånger
Det som vi alla vill höra och förstå
De som kan få oss alla att känna avsky för någonting
och känna ånger
Om krig och misär och så
Det som ska få oss alla att sluta en fred då man
inte gör det mot någon annan det som man
själv inte vill ska hända en själv
Att livet är allt för kort för att hålla på och bråka
då det är bättre om man är ödmjuk och snäll
Eller sånger om kärleken som man kan känna
om man är två som tillsammans
hand i hand framåt går i paradisets land
Varför den självklart bör bestå
Så kom tillbaka Bob Marley
Jag vill att du ifrån jorden nu ska åter uppstå
Sim-sala-bim...

Ken Cassel
16/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-16 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel