Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer smygandes på en

Oron
Oron över en gammal vän som det var längesen
som man nu hörde av och såg
Undran vart hon är just nu
Sist jag hörde av henne satt hon visst på ett tåg
på väg från Boston till New York
En språkresa runt om i Amerika då hon till sist
skulle till Florida för att surfa på någon våg
Hoppas att hon hör av sig snart, min älskade vän
Det borde hon göra för annars får jag väl ge mig av
efter henne för att ta reda på vart hon har tagit vägen
Och om någon idiot då har gjort illa henne får den
idioten skylla sig själv för då kommer jag
att bli riktigt låg

Det kommer smygandes på en
Oron...

Ken Cassel
17/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-17 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Att man är orolig för någon visar på hur mycket man egentligen tycker om den människan...fin text...
2015-07-18

  anits VIP
Fint skrivet om en oro för en vän!
2015-07-17

  Gabrielle Laurèntzen
Tänker på dig och hoppas innerligen att allt går bra!

Varm kram till dig
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel