Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is it allowed?



Is it allowed to cry
on a sunny day?

To be a little shy
and just stay away?

To feel so small
in a starry night?


Is it allowed to give you a call
just to make things right?




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-18 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus