Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet utan syre

tomhetens tomhet

finns det någon luft där 

 

att andas in och andas ut

 

eller är det bara helt svart

helt tyst och ovidkommande

som ensamheten i mångas liv

den som man inte riktigt vill

se i annat än ögonvrån

inte nämna vid något 

som innehar bokstäver som

FÖRTYDLIGAR

våra meningslösa sjuka liv

där vi vandrar helt ensamma

och i slutet ligger i en anonym säng

på något anonymt sjukhus

omgiven av eventuella släktingar

som hastar förbi några sekunder

besvärade för att slippa ta in

att sjukdom och död kan anfalla

under en väldigt snabb och kort tid

sen är allt över 

det som varit är snabbt avlägset

och bortglömt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-20 22:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra skrivit
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP