Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt allvarlig trafikolycka nov 89


En nära döden upplevelse

Jag kunde se mitt liv passera revy mitt framför
mina ögon
då ljuset ropade mitt namn
Ville jag skulle gå dit
Men det var då som jag istället blev obstinat
och istället
var den som försvann
Ingen ska tala om vad jag ska göra
Så jag bestämde mig för att hålla mig i skymundan
Vilket var ett bra beslut
För precis då kom en ambulans
Änglavakt är det rätta ordet
Utan den inte en chans...

Ken Cassel
25/7-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-25 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel