Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

????? ???? ??? ??

Kom och linda in mitt hjärta
jag har förblött
länge sen
var hemlös
hoppades då
så många år
känner mig som veteran
har krigat
och orkar inte lyfta ögonbryn längre
när skottet
och knivar
tränger igenom kroppar

Han dog
och jag orkar inte
eller snarare
det finns inte kvar
samma känslor
inför livet längre

Kom och för mig
tryggt till din kropp

Jag behöver räddas
även om jag överlevt
du lindar din själ
över mitt hjärta
du är
livet jag andas




Fri vers av SistaOrdet
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-07-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SistaOrdet