Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha MER

Långt långt där bakom

bakom gråvita molnbullar

döljer sig en svag gnutta

av något som kallas för

SOLSKEN

 

Dig vill jag bada i

året om så varför varför

måste du vara så himla 

SNÅL med din värme




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-30 10:15



Bookmark and Share


  stig wikman
FINT KIM.

HÅLLER MED DIG .

KRAM Å APPLÅD .
2015-07-30

  Lars Hedlin
Känslor så starka!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP