Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord av vikt.


Budskap

Sockerflickan sitter och fladdrar med benen vid bergets stup. Hennes inre stjälk frodas och knoppar brister ut. Tiden är inne. För vad kan inte sockerflickan se. Ännu. En enhörning viskar i hennes öra. Precis det hon vill höra. Sockerflickan har mottagit tidernas budskap. Det blir stjärnklart där i universum. Sockerflickan ska lyssna och aldrig tystna. Hennes ord är riktiga och väldans viktiga. För fler än sockerflickan själv.




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 10:26



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Meditationskänsla i denna lilla fina text. Bildrik och fylld av viktigheter och budskap. Texten talar till mig och jag tycker om vad den säger mig. Härlig!
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se