Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt skymningen komma

jag sitter i vår trädgård
där dårarna har gått omkring
där de välskötta buskarna
blir vackare för varje år

vart tog mitt liv vägen?
hur kunde allt gå så fort?
just nu är det lika varmt
som i juli sjuttiofem

jag var inne idag
låg på sängen i solljuset
där dårarna vrålat av ångest
trots sina mediciner

men här i vår trädgård
är det lugnt och bra
allt är i stort sett som det ska
så låt skymningen komma




Fri vers (Prosapoesi) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-11 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman