Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre sorg.


Is

Sockerflickan har fått ihop sitt inre pussel
Hon filar ibland på sitt yttre pussel
Dimmorna svävar över bergen
Solen syns långt där borta dejtande regnbågen
Sockerflickan väljer ensamheten gånger multiplikationstabellens högsta tal
Hon föddes ensam
Växte upp ensam
Var i relation ensam
Sorgen finns där och lurar i sockerflickan
Tårarna sitter i halsen och trycker till hårt
Fukten finns där i ögonen
Den inre kylan skapar istårar
Där finns ingen värme
Ingen kan tina upp sockerflickan
Någonsin




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-14 21:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt!
Går in i hjärtat som en tagg.
2015-08-15

    ej medlem längre
En mycket fin text du har skrivit.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se