Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sortera känslor

I dag skriver jag från självhatets rum
Jag kan bara inte sluta
Det bubblar upp som slembollar
Lika starkt från själen
Som allt annat som måste ut
Jag gör en soppsortering
Hat i den svarta lådan
Skam i den röda lådan
Sorg i den grå lådan
Skuld i den bruna lådan
Någon annan får ta hand om mitt
avfall
Där åker det i väg i sopbil till återbruket
Mitt avfall blir en maskros i asfalten
Stark och överlevande i allt
Frid






Fri vers (Fri form) av ellie@eliseafaros.se
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se