Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antecknat 28 aug 2015

Är det verkligen av värde

att filma/fota hur döda

kroppar från flyktbil

läggs i orange plastsäckar

 

Måste vi ha bilder

av all galenskap och

olycka på näthinnan

så PRECIST

gör det oss verkligen

mer benägna att skicka

hjälp i form av pengar

och dyligt

eller gör det att vi

sätter på våra skygglappar

i hopp om att glömma

hela saken




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-03 16:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där
2015-09-04

  Ljusletaren VIP
Fasen vad sant du har och jag håller med dig i det du säger/kram
2015-09-03

  aol
Håller med dej verkligen inte
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP