Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu svårare finna sig i sitt öde när forskningen inte nått land trots att de länge hållit på. Men kanske har de också dåligt minne? Tappar bort papper o tankar?


livet är en thriller eller en killer

solen skiner

på min uteplats

man borde njuta

så mycket som går

samtidigt som placken

gör sitt bästa att fullborda

kriget mot alla mina hjärnceller

 

om de ringer från sjukhusets

minnesmottagning och säger

att nu tror man sig ha funnit

en bromsmedicin för alla

som drabbats av alz-jävulen

då kanske jag skulle se solstrålarna

i ett Helt annat ljus




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-03 16:56



Bookmark and Share


  Amari
Som klor som griper tag i en.
2015-09-03

  Kim VIP
Åh vad det värmer med era fina ord!
2015-09-03

    ej medlem längre
Mycket svårt och smärtsamt...
Starkt berörande!
2015-09-03

  Ljusletaren VIP
Tänkt extra mycket på dig idag och så kommer det en text som berör. Bra ordat om din sjukdom. En bamsekram till dig/kram
2015-09-03

  aol
Så starkt berörande skrivet vännen
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP