Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överskriften är slut!

gång på gång kommer texten

jag tyar inte mer Karl-Oskar

i min hjärna

Visst är det väl märkligt

känner inte själv någon

med det namnet

Men skämt åsido

vem är det man ska åkalla

när man inte orkar mer

 

brukar tänka ljuset

på andra sidan

efter alla mina kurser

i tidigare liv, mediala

och allt annat jag

varit nyfiken på

 

Ikväll är molnen riktigt

gråsvarta och jag bor här

ensam med mina katter

inte nästgårds med släkt

om det nu skulle vara så

att någon kom åkandes

och höll min hand

 

Nej det är svårt att

föreställa sig även

bildmässigt

har nog varit

ovanligt självständig

på många sätt

 

Men är det verkligen

bara ambulans via telefon

jag kan anropa

Fast det ordnar sig säkert

jag är förmodligen då

redan helt borta i knoppen

så det blir som det blir

när man sitter i en fälla




Fri vers av Kim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-03 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP