Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriker inombords

ser du inte min sorg

eller förvirring

ser du inte att jag redan

har satt segel  och är på väg

bort i mörkret där det bara

finns heltäckande moln

 

ser du inte min tomma blick

som har svårt känna sig hemma

på ställen den varit tidigare

känslor den provat förut

samtidigt som tårarna tränger på

med Floyd Paterssons styrka

 

jag måste ha blivit överkörd

eller osynlig inför de som kallas

mänskliga varelser och höjer

sig själva till skyarna

utan vingar




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-05 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och berör
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP