Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möten eller omöten?

Det behövs inte mycket

för att sorgen ska anfalla

en missriktad tillsägelse

som gör dig helt osynlig

 

kanske berodde på

personens eget

känslodrama

i just det skiktet

du utan att veta

berörde med något

du själv uppfattade

som en enkel fråga

 

sånt som är naturligt

att göra beskrivningar

på oss alla tvåbenta

varelser som haltar

omkring på osäkra

fötter och knän

 

hur kan saker landa

så helt fel

det är förkrossande

förgörande

omskakande 

syret försvinner

likaså balansen

förvirringen tar över




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-05 16:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram
2015-09-06

    Jag är fan större än Sartre
Fortsätt med dina filosofiska tankar. Det är nyttigt.
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP