Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar


Livets träd

Sockerflickan sover i livets träd
Hon drömmer om glittrande hav
Solstrålar som smeker hennes hjärta
Stjärnor som blinkar som diamanter
Sockerflickan svävar i regnbågens färger
Livets träd börjar sakta vakna
Sockerflickan blinkar till
En ny dag är född




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-15 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se