Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag när jag såg början på slutet


Jag går sönder

Jag går sönder för jag ser vad som händer
och inget kan hela mig åter
Jag går sönder i tusentals trasiga bitar
och varje del av mitt hjärta gråter




Fri vers av Duvan
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-04-22 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvan