Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens spegelbild

Ensamheten speglade sig
Hon gjorde det synliga osynligt
Iskalla vindar fryser spegelbilden
Solens strålar når inte fram
Bilden består
Åren går
I ensamhetens spår




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-20 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se