Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Så länge du kan höra
dina hjärtslag pulsera
går livet vidare
i sitt oändliga kretslopp.
Men en dag
ska du stanna lilla hjärta.
Du, som ännu troget tickar,
då ställs tiden på
noll noll punkt noll noll.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2015-09-24 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP