Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen ovan oss

för att vi ska kunna

identifiera oss med

molnen

har de en ljus ovansida

som mörknar undertill

 

utan att man hinner

notera allt så växer de

stora och slukar

de mindre

 

i helt nya formationer

en nyblivelse som även den

slukas och blir kvarlämnad

förintad




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-27 13:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skrivit!
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP