Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag bara så less...


MENINGSLÖST

Ursinnig
Glödgat raseri

Här står jag
och erbjuder att ge upp allt för dig
hela mitt liv
alla mina val
alla mina drömmar
allt för dig
allt för kärleken

Och vad får jag för det?

Får jag ett jubel?
Får jag ett tack?
Får jag översvallande kärlek
och galen romantik?

Nej, nej, nej.

Och plötsligt blir jag som en ballong
som någon stuckit en nål i
Luften går ur mig
Och allt blir liksom

MENINGSLÖST




Fri vers av Sun
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-04-22 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun